ONDERHOUD EN SERVICES

U KUNT OP ONS VERTROUWEN OM UW VOERTUIG VELE JAREN IN GOEDE STAAT TE HOUDEN, ZODAT U KUNT GENIETEN VAN GELUKKIG, VEILIG EN PROBLEEMLOOS AUTORIJDEN

Gemoedsrust ontstaat vanzelf wanneer u uw auto naar ons toebrengt.
Nissan adviseert dat het dealernetwerk van Nissan en hun gekwalificeerde technici originele vervangingsonderdelen gebruiken om uw Nissan te onderhouden en te repareren.
Nissan-dealers zijn uitgerust met alle noodzakelijke hulpmiddelen voor onderhoud en reparatie bij pech of een ongeval. Bij Nissan gebruiken we de nieuwste technologie en we kunnen ongeacht de situatie op de behoeften van u en uw auto reageren.
Ons vermogen tot snelle reparaties omvat uitdeuken en lakwerk, evenals reparatie of vervanging van de voorruit. Voor grotere reparaties, zoals aan motoren en transmissies, hebben we gereviseerde Nissan-onderdelen beschikbaar. Deze zijn vriendelijk voor zowel het milieu als uw budget.

Onderhoud

ORIGINELE NISSAN-ONDERDELEN

We gebruiken waar mogelijk originele Nissan-onderdelen, die zijn ontworpen voor de specifieke behoeften van Nissan bestuurders en hun voertuigen. Dit zijn onderdelen met dezelfde specificaties als oorspronkelijk gemonteerd in de fabriek waar de auto is geproduceerd. Indien u uitsluitend originele Nissan-onderdelen wenst, gelieve uw Nissan-dealer hierover te informeren.

Vergeet ook niet dat wanneer u het onderhoud bij Nissan laat uitvoeren, u tot aan het volgende geplande onderhoud van gratis Nissan Pechverhelping kunt profiteren, zelfs na afloop van de garantieperiode.

Voor al het onderhoud en reparaties die zijn uitgevoerd door Nissan-dealers met gebruik van originele Nissan onderdelen geldt 1, 2 of 3 jaar garantie (onbeperkt aantal kilometers) op alle originele onderdelen, accessoires en uurloon, afhankelijk van het soort product.

Technische Keuring

Volgens de wet moeten alle voertuigen voldoen aan een minimum veiligheidsnorm.

Als uw Nissan 4 jaar oud of ouder is, zal hij een keuring moeten ondergaan (en hiervoor slagen) om op de weg te mogen blijven.

Deze keuring is ontwikkeld om ervoor te zorgen dat alles in uw auto goed functioneert, dat de auto nog steeds veilig is om mee te rijden en dat de emissieniveaus binnen de richtlijnen van de overheid blijven.

We kunnen niet alleen uw technische keuring voor u regelen, maar we kunnen ook een pre-inspectie uitvoeren om ervoor te zorgen dat uw Nissan bij de eerste keer voor deze keuring zal slagen.

Services

NISSAN VALUE ADVANTAGE

Nissan ondersteunt u en uw voertuig ook na de garantieperiode, zodat u zo lang als u wilt van uw auto kunt blijven genieten.

Nissan heeft een uniek assortiment van onderdelen ontwikkeld die zijn aangepast aan de behoeften van oudere auto’s: Nissan Value Advantage. Deze betaalbare aanvulling op ons bestaande assortiment van hoogwaardige onderdelen is speciaal ontworpen voor uw Nissan van​​​ 5 jaar en ouder.

Gereviseerde onderdelen van Nissan

Als duurzaam alternatief voor onderdelen zoals motoren, transmissies, turbocompressors, starters en alternatoren hebben we een assortiment van gereviseerde onderdelen, die beschikbaar zijn voor voertuigen die niet langer onder de Nissan garantie vallen. Met gereviseerde onderdelen van Nissan profiteert u van:

EEN MILIEUVRIENDELIJK ASSORTIMENT

Het ruilonderdelenprogramma van Nissan gebruikt tot 80% minder energieen 75% minder grondstoffen in vergelijking met de productie van een nieuw onderdeel. Hierdoor worden bestaande producten maximaal benut, terwijl uw voertuig nog even uitstekend blijft presteren.

LAGERE PRIJZEN

Omdat niet alle componenten van uw originele Nissan-onderdeel vervangen hoeven te worden, kunt u tot wel 60% van de prijs van een nieuwe eenheid besparen door voor een gereviseerd onderdeel te kiezen. Houd uw auto op de weg en uw budget binnen de lijnen.

HOGE KWALITEITSNORMEN

Gereviseerde Nissan-onderdelen voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en zijn niet zomaar gerepareerde onderdelen. Het zijn echte originele Nissan-onderdelen en bieden u dezelfde hoogwaardige kwaliteit en veiligheid als gloednieuwe onderdelen.

FABRIEKSGARANTIE

Alle gereviseerde onderdelen van Nissan en alle originele onderdelen en accessoires zijn gedekt door 1, 2 of 3 jaar garantie (onbeperkt aantal kilometers), afhankelijk van het soort product.